Reserveer via Ideal!

Koop hier uw kaartje en ontvang 5% korting!

De wizard werkt eenvoudig, u vult uw gegevens in en na betaling ontvangt u een e-ticket. Deze kunt u uitprinten en gebruiken als toegangsbewijs.

image383

Rondvaart Ketelmeer van 3 uur

zuiderzee- Ontvangst aan boord van Passagiersschip 'de Zuiderzee'
- Rondvaart naar Keteleiland van 3 uur

Tijdens de Rondvaart word er een film getoond over de visserij of over het ontstaan v.d Noordoostpolder.

We varen vanaf Urk naar het Ketelmeer langs de Zuidermeerdijk. Als we onder de Ketelbrug door zijn naderen we aan Bakboordzijde Schokkerhaven. Dit is een buurtje in de Nederlandse gemeente Noordoostpolder gelegen rond de jachthaven Schokkerstrand. Het ligt ten Zuidwesten van het voormalige eiland Schokland( waaraan het zijn naam ontleent) en ten zuidoosten van het dorp Nagele.

Vervolgens varen we naar het natuurgebied het Kattegat langs vele eilandjes met talloze bloeiende waterplanten en overal watervogels. Hier kunt u van onze verrekijkers gebruik maken om alles beter te kunnen aanschouwen. Via de IJsselmond varen we richting Ketelhaven en passeren we via Stuurboordzijde het IJsseloog. Dit is een voormalig slibdepot wat nu gereed gemaakt word als recreatie eiland. Via de Ketelmeerdijk varen we richting Zwolsche Hoek en weer onder de Ketelbrug door waarna U kunt genieten van een prachtig uitzicht op Urk. Ook kunt U goed het verschil zien tussen het hoger gelegen gedeelte dat vroeger het eiland was en het nieuwe gedeelte wat vroeger nog de Zuiderzee was.

Prijs volwassen : € 17.50 p.p  
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 12,50
Consumpties tegen betaling.

het gehele jaar beschikbaar voor groepen vanaf 40 personen ( van ma-za )

Tip: kijk ook eens onder prijzen bij onze buffetten die bij een rondvaart te boeken zijn.

Onze Rondvaarten zijn ook zeer geschikt voor een super gaaf rib arrangement, zie film.